Propping Mumble

Little. Yellow. Different. Vanefnir.

Mysigt att pröva nya ställen

Det är mysigt att gå ut och ta et glas tillsammans med lite vänner. Det är så mysigt i Stockholm för det finns så många bra ställen att gå till. Det finns många bra pubar i gamla stan som man kan gå till om man är sugen på att ha lite härlig omgivning.
Ja det finns många bra ställen att gå till och det gör det hela lite roligare att man kan välja vart man ska gå. Det behöver inte bli samma ställe varje gång utan man kan prova sig fram och se vad det är man vill pröva på.

Lite nytt är kul

Ja det är ju faktist lite trevligt att pröva på ett nytt ställe, eftersom det finns så många att välja på, så är det något som man bör göra. 
Få lite variation på det hela och då lär man känna sin egen stad lite mer och det är ju kul. Man kan låtsas att man är turist och att man ska hitta nya coola uteställen. Då blir det lite roligare och man kanske vågar prova på mer än om man bara går till samma ställe som man alltid går till.
Som sagts bjuder gamla stan på många härliga ställen som man kan kolla in och prova på. Så varför inte göra det till ett litet projekt att prova på lite nya ställen så att man vet lite mer och man kan se om man hittar en nya favorit kanske som man inte skulle ha upptäckt om man inte har kollat runt lite. Sen kan man ju alltid fråga runt eller kolla online och se vilka ställen som är populära och som har fått bra omdöme. Det är ett bra sätt att kolla upp nya ställen och på så sätt se om man kan hitta sin egen nya härliga favorit i stan.